Úvod » Nabídka knih » Pekařská technologie V. – Moderní trendy v pekárenství
U těchto knížek s pekařskou technologií prosím nezaškrtávejte u platby možnost na dobírku.
Jen platba převodem
Autoři publikace
Ing. Martin Hanus (odborný pekařský technolog)
Ing. Eva Nováková (externí spolupracovnice Svazu – marketing, potravinářství, publicistika)
Ing. Pavel Skřivan, CSc. (VŠCHT Praha)
Mgr. Petr Šedivý (odborný pekařský technolog, manažer a pedagog s dlouholetou praxí)
Lektor
Ing. Anna Kaisrová (Michelské pekárny Premium s. r. o.)
Technická data a cena publikace
Formát A5, vázaná, celobarevná publ., náklad 2 000 výtisků, rozsah 450 str.,
cena 450 Kč/1 výtisk (včetně DPH).
Hlavní témata
○ Moderní výrobní a technologická zařízení a postupy (řízené kynutí, chlazení, mrazení, nové metody pečení, automatizace, digitalizace a robotizace v pekárnách, trendy inovací technologických zařízení)
○ Suroviny, přípravky a směsi nové generace (trendy a inovace pro řemeslné a průmyslové pekárny, pro využití moderních technologií a výrobu trendových produktů)
○ Balení, prodej a marketing pekařských výrobků ○ Systémy kvality, certifikáty a kontrola jakosti ○ Výrobkové, výživové a dietní trendy ○ Přehled aktuální legislativy pro výrobu a spotřebu pekařských výrobků