Rychlý kontakt

tel.: 565 332 338
mobil: 724 538 031
email: ntp@ntp.cz
zadat poptávku

zadat inzerci

Vyhledávání



Nová tiskárna Pelhřimov, spol. s r.o. - netkatalog.czTiskárny a tisk - netkatalog.cz
 

 


Úvod » Nabídka knih » Pekařská technologie V. – Moderní trendy v pekárenství


        

Pekařská technologie V. – Moderní trendy v pekárenství

skladem

 

Číslo produktu: 006e
cena bez DPH : 450 Kč
cena s DPH (10 %):
495 Kč

do košíku:
  ks  

Kompletní specifikace

U těchto knížek s pekařskou technologií prosím nezaškrtávejte u platby možnost na dobírku.

Jen platba převodem

Pekařská technologie V. – Moderní trendy v pekárenství

Svaz pekařů a cukrářů v ČR prostřednictvím své obchodní firmy Pekař a cukrář s.r.o. v září vydalo odbornou publikaci PT V. – Moderní trendy v pekárenství. 

Autoři publikace

Ing. Martin Hanus (odborný pekařský technolog)
Ing. Eva Nováková (externí spolupracovnice Svazu – marketing, potravinářství, publicistika)
Ing. Pavel Skřivan, CSc. (VŠCHT Praha)
Mgr. Petr Šedivý (odborný pekařský technolog, manažer a pedagog s dlouholetou praxí) 
 
Lektor
Ing. Anna Kaisrová (Michelské pekárny Premium s. r. o.)

Technická data a cena publikace
Formát A5, vázaná, celobarevná publ., náklad 2 000 výtisků, rozsah 450 str.,
cena 450 Kč/1 výtisk (včetně DPH).

Hlavní témata

○ Moderní výrobní a technologická zařízení a postupy (řízené kynutí, chlazení, mrazení, nové metody pečení, automatizace, digitalizace a robotizace v pekárnách, trendy inovací technologických zařízení)
○ Suroviny, přípravky a směsi nové generace (trendy a inovace pro řemeslné a průmyslové pekárny, pro využití moderních technologií a výrobu trendových produktů)
○ Balení, prodej a marketing pekařských výrobků ○ Systémy kvality, certifikáty a kontrola jakosti ○ Výrobkové, výživové a dietní trendy ○ Přehled aktuální legislativy pro výrobu a spotřebu pekařských výrobků

NWZjNTU4N