Rychlý kontakt

tel.: 565 332 338
mobil: 724 538 031
email: ntp@ntp.cz
zadat poptávku

zadat inzerci

Vyhledávání



Nová tiskárna Pelhřimov, spol. s r.o. - netkatalog.czTiskárny a tisk - netkatalog.cz
 

 


Úvod » Nabídka knih » Pekařská technologie IV. – Výroba jemného pečiva


        

Pekařská technologie IV. – Výroba jemného pečiva

skladem

 

Číslo produktu: 006d
cena bez DPH : 359 Kč
cena s DPH (10 %):
395 Kč

do košíku:
  ks  

Kompletní specifikace

U těchto knížek s pekařskou technologií prosím nezaškrtávejte u platby možnost na dobírku.

Jen platba převodem

Pekařská technologie IV. – Výroba jemného pečiva

Svaz pekařů a cukrářů v ČR prostřednictvím své obchodní firmy Pekař a cukrář s.r.o. po úspěchu publikací Pekařská technologie I. – Suroviny a Pekařská technologie II. – Výroba chleba a Pekařská technologie III. – Výroba běžného pečiva vydal odbornou publikaci PT IV. Výroba jemného pečiva. Vydání pátého dílu „Moderní trendy v pekárenství“ připravujeme na tento rok.

Autoři publikace

Mgr. Petr Šedivý (pekařský technolog, manažer a pedagog s dlouholetou praxí) 
Ing. Eva Nováková (externí spolupracovnice Svazu – marketing, potravinářství, publicistika)
Ing. Martin Hanus (pekařský technolog)
Ing. Pavel Skřivan, CSc. (VŠCHT Praha)
Ing. Radovan Smrž (Zeelandia, spol. s r.o.)
 
Lektor
Ing. Anna Kaisrová (Michelské pekárny Premium s. r. o.)

Technická data a cena publikace
Formát A5, vázaná, celobarevná publ., náklad 1 500 výtisků, rozsah 372 str.,
cena 350 Kč/1 výtisk (včetně DPH).

Hlavní témata

– Základní druhy jemného pečiva, legislativa, význam ve výživě
– Suroviny a zlepšující přípravky, požadované porametry
– Výroba a zpracování těst, receptury, technologické výpočty
– Stroje a zařízení pro výrobu jemného počiva
– Vady pečiva a jejich řešení

YzE1YTFhO