Úvod » Nabídka knih » Pekařská technologie IV. – Výroba jemného pečiva
U těchto knížek s pekařskou technologií prosím nezaškrtávejte u platby možnost na dobírku.
Jen platba převodem
Autoři publikace
Mgr. Petr Šedivý (pekařský technolog, manažer a pedagog s dlouholetou praxí)
Ing. Eva Nováková (externí spolupracovnice Svazu – marketing, potravinářství, publicistika)
Ing. Martin Hanus (pekařský technolog)
Ing. Pavel Skřivan, CSc. (VŠCHT Praha)
Ing. Radovan Smrž (Zeelandia, spol. s r.o.)
Lektor
Ing. Anna Kaisrová (Michelské pekárny Premium s. r. o.)
Technická data a cena publikace
Formát A5, vázaná, celobarevná publ., náklad 1 500 výtisků, rozsah 372 str.,
cena 350 Kč/1 výtisk (včetně DPH).
Hlavní témata
– Základní druhy jemného pečiva, legislativa, význam ve výživě
– Suroviny a zlepšující přípravky, požadované porametry
– Výroba a zpracování těst, receptury, technologické výpočty
– Stroje a zařízení pro výrobu jemného počiva
– Vady pečiva a jejich řešení