Úvod » Nabídka knih » Pekařská technologie III. – Výroba běžného pečiva
U těchto knížek s pekařskou technologií prosím nezaškrtávejte u platby možnost na dobírku.
Jen platba převodem
Autoři publikace
Mgr. Petr Šedivý (pekařský technolog, manažer a pedagog s dlouholetou praxí)
Ing. Eva Nováková (manažerka marketingu a obchodu IREKS ENZYMA s.r.o. Brno)
Ing. Martin Hanus (pekařský technolog)
Ing. Pavel Skřivan, CSc. (VŠCHT Praha)
Lektor
Ing. Anna Kaisrová (Michelské pekárny Premium s. r. o.)
Technická data a cena publikace
Formát A5, vázaná, celobarevná publ., náklad 2 000 výtisků, rozsah 262 str.,
cena 350 Kč/1 výtisk (včetně DPH).
Hlavní témata
– Základní druhy běžného pečiva, požadavky na kvalitu, legislativa
– Suroviny a jejich parametry
– Výroba a zpracování těst, receptury
– Výroba speciálního a trvanlivého pečiva
– Vady pečiva a jejich řešení