Rychlý kontakt

tel.: 565 332 338
mobil: 724 538 031
email: ntp@ntp.cz
zadat poptávku

zadat inzerci

Vyhledávání



Nová tiskárna Pelhřimov, spol. s r.o. - netkatalog.czTiskárny a tisk - netkatalog.cz
 

 


Úvod » Nabídka knih » Pekařská technologie III. – Výroba běžného pečiva


        

Pekařská technologie III. – Výroba běžného pečiva

skladem

 

Číslo produktu: 006c
cena bez DPH : 359 Kč
cena s DPH (10 %):
395 Kč

do košíku:
  ks  

Kompletní specifikace

U těchto knížek s pekařskou technologií prosím nezaškrtávejte u platby možnost na dobírku.

Jen platba převodem

Pekařská technologie III. – Výroba běžného pečiva 

Svaz pekařů a cukrářů v ČR prostřednictvím své obchodní firmy Pekař a cukrář s.r.o. po úspěchu publikací Pekařská technologie I. – Suroviny a Pekařská technologie II. – Výroba chleba vydal publikaci Pekařská technologie III. – Výroba běžného pečiva. 

Autoři publikace

Mgr. Petr Šedivý (pekařský technolog, manažer a pedagog s dlouholetou praxí) 
Ing. Eva Nováková (manažerka marketingu a obchodu IREKS ENZYMA s.r.o. Brno)
Ing. Martin Hanus (pekařský technolog)
Ing. Pavel Skřivan, CSc. (VŠCHT Praha)

Lektor
Ing. Anna Kaisrová (Michelské pekárny Premium s. r. o.)

Technická data a cena publikace
Formát A5, vázaná, celobarevná publ., náklad 2 000 výtisků, rozsah 262 str.,
cena 350 Kč/1 výtisk (včetně DPH).

Hlavní témata

– Základní druhy běžného pečiva, požadavky na kvalitu, legislativa
– Suroviny a jejich parametry
– Výroba a zpracování těst, receptury
– Výroba speciálního a trvanlivého pečiva
– Vady pečiva a jejich řešení

NWM2OGUzN