Úvod » Odborná literatura » Pekařská technologie I.
U těchto knížek s pekařskou technologií prosím nezaškrtávejte u platby možnost na dobírku.
Jen platba převodem
Publikace “Pekařská technologie I. – Suroviny”, na kterou čekala pekařská veřejnost řadu let s velkým zájmem, byla vydána v červnu 2013. Je prvním dílem nové ediční řady Knižnice Podnikatelského svazu pekařů a cukrářů v ČR, na který budou autoři navazovat. Další díly se budou věnovat především tématům, která provázejí výrobu chleba, pečiva, a moderním trendům v technické a technologické oblasti. Výhodou nové publikace, určené především pro praktické využití v pekárnách, ale také pro výuku na odborných školách a učilištích, je jednoduchý a úsporný styl vyjadřování autorů, doprovázený bohatou obrazovou a tabulkovou dokumentací. Věříme, že nová publikace přispěje čtenářům a uživatelům k rozšíření znalostí a vědomostí při jejich činnosti v dynamicky se rozvíjejícím pekárenském oboru na začátku 21. století.